Yeşilöz İlkokulu
YEŞİLÖZ MAH. YEŞİLÖZ KÜME EVLERİ YEŞILÖZ ILK OKULU SİTESİ NO 29 HORASAN / ERZURUM

VİZYON

1.Çevre şartlarını dikkate alarak,elindeki kaynağı en iyi şeklide kullanarak modern eğitim teknolojileri ile donatılmış bir okul olmak 2.Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim merkezi olmak 3.Okul veli işbirliğininin sürekliliğini sağlayarak eğitimde kaliteyi yakalamak 4.Toplum değerlerine uyan,çevresine duyarlı,sosyal yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak;onların sosyal,kültürel,ekonomik ihityaçlarını karşılayacak,yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamakve okulda öğrenimin kalitesini artırmak;eğitim-öğretim programını çevresel faktörleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde sunmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuzdan kurulduğu yıldan beri birçok önemli kişiler yetiştirmiştir.Bunlar arasında rektör,dekan,öğretim üyesi,mühendis,öğretmen bulunmaktadır.

Tam Gün

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz ilçeye 20 km. il merkezine ise 103 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı köy okuludur.Köy göç verdiğinden dolayı nufus olarak azdır.Köydeki insanlar gayet sıcak ve samimidir.Köyün geçim kaynağı hayvancılıktır.